I'm Fine Productions
Dream it, wish it, do it

Assortiment

Wat kan je boeken binnen I'm Fine Productions? En wat mag je daar van verwachten? 

I'm Fine Productions heeft standaard 3 pakketten klaar staan voor de producties waar de meeste aanvraag naar is. Staat hetgeen wat je zoekt hier niet tussen? Geen zorgen: uiteraard zijn aanvragen op maat ook altijd mogelijk! 


Altijd al een eigen videoclip willen hebben? Met dit pakket verzorgd I'm Fine Productions de volledige productie van 'A tot Z'. 


Bij het maken van een videoclip zijn de volgende muziek opties mogelijk:

  • Een cover op een bestaand nummer of een geheel nieuw nummer maken. I'm Fine Productions kan ondersteuning bieden bij de muziekopname en waar nodig het regelen van instrumentale muziek (auteursrechtenvrij). (Let op, dit kan extra kosten met zich meebrengen)
  • Een videoclip op een bestaand nummer maken zonder deze aan te passen. In dit geval is het erg belangrijk om hier eerst de auteursrechten van te checken, omdat de kans in dit geval groter is dat het verwijderd wordt zodra het op social media platformen geplaatst wordt.


 Zodra de muziek voor de videoclip geregeld is wordt de pré-productie opgepakt. Samen bespreken we hoe jij jouw videoclip voor je ziet. Een storyboard wordt uitgetekend en vervolgens gaan we op zoek naar de perfecte locaties (Let op, sommige locatie's kunnen extra kosten met zich meebrengen), kostuums en waar nodig extra acteurs/figuranten. Ook wordt er een draaiboek gemaakt, een shotlist en een draaiplanning.


Wanneer de voorbereidingen getroffen zijn is het tijd voor de opnames. Voor een videoclip is dit normaliter 1 a 2 dagen (afhankelijk van het storyboard en eventuele meerdere locaties). 


Na de opnames gaat de post productie van start. De mooiste shots worden geselecteerd, een kleurcorrectie wordt toegepast en waar nodig special (sound) effecten.

 Heb jij een cosplay waar je trots op bent? Of wil je als feestelijk bruidspaar of prachtige communicant laten zien hoe mooi je er uit ziet op jouw grote dag? I'm Fine Productions maakt voor jou een sfeervideo om trots op te zijn! 


Om jouw sfeervideo zo persoonlijk mogelijk te maken heb jij de keuze uit verschillende soundtracks (auteursrechtenvrij). Of je nu een romantische, vrolijke of dromerige soundtrack zoekt.


Samen gaan we kijken welke locatie de juiste toevoeging is voor de video. Een kasteeltuin, bosgebied of een binnenlocatie, alles kan. (Let op, sommige locatie's kunnen extra kosten met zich meebrengen.) We bespreken samen de ideeën voor de video, maken een shotlist en waar nodig een storyboard om zo een beeld te geven aan de shots die we willen maken om zo de perfecte video te maken. Ook wordt er een draaiboek en draaiplanning gemaakt.


Dan is het tijd voor de opnames. Stap voor stap werken we de shots uit en voegen waar nodig nieuwe inspiratie aan shots toe. Een opnamedag voor een sfeervideo duurt normaliter max. 7 uur (afhankelijk van het shotlist/storyboard en eventuele meerdere locaties).


Na de draaidag is het tijd voor de post productie. De mooiste shots worden geselecteerd, een kleurcorrectie wordt toegepast en waar nodig special (sound) effecten. En natuurlijk niet te vergeten, de muziek. 

 Wil jij graag je bedrijf in de spotlights zetten om zo klanten en connecties op te bouwen? Dat kan bij I'm Fine Productions.


Om jouw promotievideo passend te maken bij het bedrijf heb jij de keuze uit verschillende soundtracks (auteursrechtenvrij). Of je nu een rustige of uptempo soundtrack zoekt, alles is mogelijk.


We bespreken samen de wensen en hoe je jouw promovideo voor he ziet. Of je nu enkel het bedrijfspand wilt laten zien of ook de activiteiten die het bedrijf uit voert in beeld wilt brengen. Ook kan je er voor kiezen om personen in beeld te brengen ter ondersteuning van de video (denk aan een interview of rondleiding) of je kan gebruik maken van een voice-over. Ook wordt er een draaiboek gemaakt, een draaiplanning, shotlist en waar nodig een storyboard.


Wanneer de pré-productie op orde is kan de draaidag ingepland worden. Opnames voor een promovideo duren normaliter max. 8 uur (afhankelijk van het shotlist/storyboard).


Dan is het tijd voor de post productie. De beste beelden worden uitgezocht zodat er een duidelijk en mooi beeld van het bedrijf wordt neergezet. Kleurcorrectie en muziek wordt toegevoegd en bij interesse kan er een intro/outro met bedrijfslogo worden ontworpen met animatie. (Let op, hier zijn extra kosten aan verbonden).Prijzen en informatie

 Elk departement heeft bij I'm Fine Productions een andere prijs. Bekijk hier wat je van elk departement mag verwachten en vraag vervolgens een offerte aan om inzicht in de prijzen te krijgen.


Reiskosten: €0,19 p/km


I'm Fine Productions valt onder de KOR-regeling (Kleine Ondernemers Regeling). Dit betekend dat er geen bijkomende BTW-kosten zijn bij offertes en facturen. Pré-Productie

Het voorbereiden van een filmproductie.

Het maken van een draaiboek, storyboard, shotlist en het vinden van acteurs, figuranten, vocalisten, locaties etc. 


Regisseuse

Aanwezig zijn op een filmset als regisseuse.

Aansturing van de crew of cast (acteursregie) tijdens de opnames.

Camera operator

Standaard aanwezig met 4K/UHD camera + licht- en geluidsapparatuur. Opties:

  • Camera operator: Aanwezig als cameravrouw op een filmset en verantwoordelijk voor het camerawerk. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor de aansturing van de cameravrouw + cast en crew.
  • D.O.P. + Camera operator: Aanwezig als cameravrouw op een filmset en verantwoordelijk voor het camerawerk en de bepaling van de shots. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor de aansturing van cast en crew.
  • Regisseuse + D.O.P. + Camera operator: Aanwezig als cameravrouw op een filmset en verantwoordelijk voor het camerawerk, de bepaling van de shots en het aansturen van de cast en crew. 

Post productie

De montage en afwerking van beeldmateriaal.

Editing, sound design, muziek, color grade, titels en special effecten. 

Afhankelijk van de doeleinden van de video zal er besproken worden hoe het eindresultaat geëxporteerd wordt. Wat voor soort bestand, het formaat en de grootte.