I'm Fine Productions
Dream it, wish it, do it

Welkom 

Over

Welkom bij I'm Fine Productions. Dé plek voor het vastleggen van o.a. videoclips, cosplay video's en promotievideo's. Daarnaast kunt u hier terecht voor sfeervideo's, aftermovies of reportages van bruiloften, communies en andere bijzondere gelegenheden.

Sprookjesachtige en kleurrijke sferen overbrengen op beeld in combinatie met prachtige kostuums en muziek. Oog voor detail, een persoonlijke touch, duidelijke communicatie en betrokkenheid tot de klant staan bij mij op nummer één.​​​​​​​ 'Dream it, wish it, do it!'Bekijk assortiment

Benieuwd naar alle mogelijkheden? 


Bekijk producties

Benieuwd naar de meest recente producties? Nieuw:
Wordt verwacht:

Een nieuwe cover videoclip komt eraan! Dit keer een cover op 'Love is an open door' uit de Broadway musical 'Disney's Frozen'. Met Jersey Paapen (princesscharactersforyou) als Prinses Anna en Wannes Raes (wannesofarendelle) als Prins Hans. Daarnaast zal Daphne Bos de stem van Prinses Anna inzingen samen met vocalist Anthony Nieves als Prins Hans. Wordt verwacht: voorjaar 2024.
Huidtherapie Potters

Hele fijne samenwerking! Legt alles goed uit en luistert precies naar je wensen. Super eindresultaat! Bedankt Kaylee!

K-Force Entertainment

Samenwerken met I'm Fine Producties is elke keer weer een geweldige ervaring! Ik heb Kaylee voor verschillende projecten ingeschakeld voor zowel camera als edit werkzaamheden. Ze luistert goed naar wat de klant wilt en doet er alles aan om te streven naar perfectie. Ik kan het iedereen zeker aanraden!


Er was eens een feestje

Wat een ontzettend leuke en lieve meid is Kaylee! Hele fijne samenwerking gehad voor een magisch project! Als je zoekt naar een professionele en gezellige videograaf dan ben je hier aan het juiste adres.