I'm Fine Productions
Dream it, wish it, do it

Over mij

Hallo! Mijn naam is Kaylee Embregts. Producent, regisseuse, cameravrouw, editor, scenarioschrijfster, actrice, cosplayer en een dromer.

Sinds 2022 ben ik werkzaam bij Goodhabitz als camera operator/editor international. Ik wist al heel lang dat ik iets wilde gaan doen met filmen en mensen entertainen. Het liefst in de kinder- en familie branche maar ook tegen een ander genre met een andere uitdaging zeg ik geen 'nee'.  Voordat ik begon met fulltime werken in mijn vakgebied heb ik 4 jaar in de Efteling gewerkt. Ik begon in de retail en mocht vervolgens ook steeds meer betekenen voor interne videoproducties. 


Voordat ik definitief voor de MBO opleiding AV-specialist in Bergen op Zoom koos vond ik ook acteren en entertainen erg interessant. Ik was (of ben eigenlijk nog steeds) een grote fan van de Studio 100 sprookjesmusicals, Efteling entertainment en Disney figuren. Tijdens het kijken naar optredens of meet&greets bleef ik altijd op een afstand staan. Ik vond het veel te spannend om mee te dansen en met de acteurs of op de foto te gaan. Maar ondertussen onthield ik elke beweging en elk danspasje zodat ik het thuis zelf na kon doen. Om al die energie en enthousiasme vervolgens kwijt te kunnen begon ik met een eigen 'programma' te maken: I'm Fine. Op deze wijze kwam ik onbewust steeds meer in aanraking met videografie.

Ik was 8 jaar toen ik begon met filmpjes maken onder deze naam. Ik presenteerde, las het nieuws voor en in elke aflevering was er een special guest. Als special guest imiteerde ik altijd een personage uit een musical of film. Jack Sparrow, De Kleine Zeemeermin, de groene heks uit Wicked en allerlei andere karakters. Daar kon ik me dan helemaal in uitleven. Acteren, filmen en editen in één. Dat was het absoluut voor mij.


Toen ik 11 jaar was besloot ik om ook een green screen aan te schaffen. Zo kon ik achtergronden toevoegen en mezelf meerdere keren in beeld monteren. Met andere woorden, nog meer acteren en nog meer editen. Deze video's werden onverwachts onwijs goed bekeken op social media. Ook op mijn VMBO opleiding ging dit opvallen en werd toen gevraagd om promotievideo's en compilatievideo's van open dagen en informatiedagen te maken.

Bekijk hier een 'double me' video:


De interesse in de videografie werd steeds groter. Ik wilde mijn producties iedere keer steeds groter maken. Toen besloot ik in 2016 om voor Zoomvliet Studio te kiezen als MBO opleiding (inmiddels Curio). Daar ontwikkelde ik mijzelf steeds meer als videograaf. De focus lag voor mij vooral op de pré-productie. Ik maakte steeds meer eigen producties zoals videoclips en mijn eigen speelfilm: 'Lorre', die ook de kranten en televisie heeft bereikt.

Lees hier het krantenartikel over 'Lorre':


In 2020 ben ik cum-laude afgestudeerd. Omdat dit midden in de Corona-crisis was, was het erg lastig om direct fulltime in het vakgebied aan te slag te kunnen. Daarom ben ik mijn eigen bedrijf 'I'm Fine Productions' gestart, een naam met een knipoog naar hoe alles begonnen is. Met mijn bedrijf kan ik mijn eigen producties voortzetten en ook opdrachten aannemen om op die manier niet stil te zitten en ervaring op te doen. 


Nu vraag je je misschien af of ik nog iets heb gedaan met mijn interesses voor het acteren en entertainment. Ja zeker! Naast mijn fulltime baan bij Goodhabitz en mijn eigen bedrijf ben ik ook performer bij Prinsessenfeesten en entertainer in de Efteling.