I'm Fine Productions
Dream it, wish it, do it

Video/Film

Showreel


Meest bekeken:

I'm Fine Productions verzorgd verschillende producties, waaronder videoclips, shortmovies, promotievideo's, sfeervideo's, documentaires en nog veel meer. Bekijk hier de highlights en nieuwste producties.


Wordt verwacht:

Een nieuwe cover videoclip komt eraan! Dit keer een cover op 'Love is an open door' uit de Broadway musical 'Disney's Frozen'. Met Jersey Paapen (princesscharactersforyou) als Prinses Anna en Wannes Raes (wannesofarendelle) als Prins Hans. Daarnaast zal Daphne Bos de stem van Prinses Anna inzingen samen met vocalist Anthony Nieves als Prins Hans. Wordt verwacht: lente/zomer 2023.

Een van de bekendste musical-hits van Studio 100 wordt dit jaar een van de nieuwe producties bij I'm Fine Productions! 'Geef me vleugels' uit musical De kleine zeemeermin zal gecoverd worden en een gehele videoclip krijgen met de bekende karakters uit de musical. In samenwerking met Huis Baeyens en de toestemming van Studio 100. Daphne Bos zal de rol van de Kleine Zeemeermin vertolken. Wordt verwacht: zomer 2023.


Logo animatie voor K-Force Entertainment 2023
Begin 2023 heb ik een documentaire geproduceerd over het levensverhaal van mijn oma, Trien Embregts. Ze was werkzaam voor dichteres Henriette Roland Holst en heeft samen met mijn opa (Jan Embregts) een groot deel van haar leven op de Oude Buisse Heide (Achtmaal, Brabant) gewoond, waar Jan werkzaam was als boswachter.


 

In samenwerking met VAL.Media en Upon A Dream Creations werkt I'm Fine Productions dit jaar aan een nieuwe shortmovie: ‘Victoria & Van Zanten - De Diamant der Geluk’.

In ‘Victoria & Van Zanten - De Diamant der Geluk’ moeten de twee inspecteurs Victoria Kersenboom en Zeno van Zanten een diamant bewaken waar een legende aan verbonden is. De opnames hiervan starten in het voorjaar, en de film zal vanaf eind 2023 op YouTube te zien zijn.

 

 

Introvideo voor het online platfrom 'Spice Trip with Paulami'. 


Een remake van de 'Clock scene' uit Stranger Things seizoen 4. Chrissy Cunningham draagt als 'Queen of Hawkins High' een duister geheim met zich mee waardoor nachtmerries en de realiteit door elkaar gaan lopen. 
Let's talk about fruit!

Of je nu een fruit liefhebber bent of niet, een smakelijke video helpt altijd! Dit is jouw persoonlijke reminder om vandaag een stuk fruit te eten. Al gedaan? Tijd voor een schouderklopje!


Op 27 juli 2022 is er een nieuwe videoclip van I'm Fine Productions in premiere gegaan. Een cover op het nummer 'Mijn Wereld' uit Daens de musical. Wat deze clip zo bijzonder maakt is de manier waarop deze is opgenomen: het hele nummer (bijna 4 minuten, op de intro na) is in 1 take opgenomen. Studio 100 verleende voor deze productie de instrumentale muziek en heeft de videoclip goedgekeurd. 
Op 1 juli 2022 is er  een gloednieuwe eigen productie van I'm Fine Productions online gekomen. Dit keer een cover op het nummer 'Eeuwig Samen' uit Doornroosje de musical. Studio 100 verleende hiervoor wederom weer de instrumentale muziek om er een prachtige cover op te maken. 


In samenwerking met cosplayer Lotte Donkers  (Instagram: 'Toxic_nyan_girl') produceerde I'm Fine Productions een sfeervolle cosplay video met muziek en inspiratie uit de Netflix serie 'Bridgerton'
In het voorjaar van 2022 produceerde I'm Fine Productions in opdracht van Prinsessenfeesten een kleurrijke sfeervideo van Elfje Tink uit Nooitgedachtland.


Voor het interne online platform van de Efteling is er een reeks video's opgenomen onder de naam 'Fit van Start'. Er zijn er diversen video's opgenomen zoals 'Work out' video's en instructievideo's rondom veiligheid op de werkvloer. Wegens interne doeleinden is enkel de intro van de videoreeks beschikbaar.
Voor het interne online platform van de Efteling zijn er video's gemaakt rondom de verkoop van de Digipass. Zo is er een instructievideo gemaakt voor het personeel, een promotievideo en een informatieve video inclusief een interview met een van de app-developers van de Efteling app. 


15 oktober 2021 produceerde  I'm Fine Productions een videoclip op het nummer 'Burn' - Hamilton in samenwerking met Homburg Creatives. In opdracht van Spirello produceerde I'm Fine Productions in de zomer van 2021 een promotievideo rondom de nieuwste Spirello bar. 


In de zomer van 2021 produceerde I'm Fine Productions een nieuwe eigen productie. Een cover op het nummer 'Witje Mijn Duifje' uit musical Doornroosje (Studio 100). In 2017 heeft I'm Fine Productions al eerder een cover met videoclip gemaakt op een nummer uit deze musical. Ook voor deze nieuwe productie heeft Studio 100 de muziek aangeleverd en toestemming verleent.
In april 2021 produceerde I'm Fine Productions in opdracht voor Princess Magic Fantasy een videoclip van How Far I'll Go (Moana) 


In mei 2021 produceerde  I'm Fine Productions in opdracht voor Princess Magic Fantasy een videoclip van Part Of Your World (Little Mermaid). 

Loek & Lia: 'Lia Leest Voor'. Sinds 6 januari 2020 te zien op de social media platformen van Loek & Lia. Deze serie is gemaakt in samenwerking met K-Force Entertainment. 
Met kerst 2020 beleefde tovenaar Merlijn een magisch avontuur met bekende sprookjesfiguren. Wanneer Merlijn elke kerst de kerstsfeer bij iedereen in het dorp langsbrengt, realiseert hij zich dat hij zelf eigenlijk elke kerst alleen is. Maar de dorpsbewoners steken hier een stokje voor.

In samenwerking met gemeente Purmerend en Princess Magic Fantasy zijn er educatieve video's voor zo'n 30 basisscholen ontworpen. Kinderen kunnen samen met bekende sprookjesprinsessen kleuren, tellen en letters leren. 


In samenwerking met Princess Magic Fantasy beleefd Prinses Luna deze kerst een leuk en spannend avontuur. Verkrijgbaar als kerstpakket, met leuke extra's vol interactie. Een complete shortmovie vol met avonturen van Prinses Luna.
I'm Fine Productions produceerde in het najaar van 2020 een gloednieuwe eigen videoclip: een Nederlandse versie van het nummer ‘Stepsisters lament’ van ‘Rodgers & Hammerstein’s Cinderella'. In deze sprookjesachtige videoclip vol jaloezie en humor vragen de stiefzussen van Assepoester zich af waarom de prins niet op hén verliefd wordt. Want zij zijn toch veel spontaner, slanker en knapper?


Loek & Lia: 'Tovertastische Avonturen'. Sinds 2 september 2020 elke woensdag om 15:00 uur een nieuwe aflevering. Beleef samen met Loek, Lia en Stip de Draak de leukste avonturen. Deze serie is gemaakt in samenwerking met K-Force Entertainment.
Een promotievideo voor Huidtherapie Potters waarin alle aspecten binnen het bedrijf gepromoot worden. Deze promotievideo is op maat gemaakt voor het bedrijf.


Voor de serie Fien en Teun van Van Hoorne Entertainment is de regie assistentie verzorgd. Fien en Teun, twee vrolijke boerenkinderen, ontdekken al spelenderwijs het Hollandse landleven op de boerderij in het dorpje Molenwaard. Hier beleven ze de leukste avonturen met hun vriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe en Pim de hond en leren ze van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Fien en Teun zijn al jaren te zien bij RTL Telekids en vanaf 2017 kun je ze ook in het echt ontmoeten op Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers.​​​​​​​
Voor de trailer opnames van Sesamstraat LIVE is camera assistentie verzorgd. Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit naar het theater! Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Dus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… in het theater voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical!​​​​​​​


De eerste eigen speelfilm van I'm Fine Productions. Maak kennis met Lorre: een lieve, vrolijke, speelse fee. Ze heeft een wat klungelig karakter, waardoor ze niet de beste is in toverkunsten. Ze oefent elke dag, om beter en beter te worden met de krachten van haar toverstaf. Na de oorlog tussen de goede en slechte feeën is zij als enige goede fee overgebleven. Ze heeft de taak op zich gekregen om het dorp te beschermen tegen de kwaadaardige slechte feeën, die tot nu toe nog niets weten van haar bestaan... In augustus 2018 zijn de eerste voorbereidingen van de film van start gegaan. In maart 2019 vonden de opnames plaats. Op woensdag 22 mei 2019 is de film in premiére gegaan.
Een eigen productie van I'm Fine Productions: een cover op het nummer Morgen Gaan We Trouwen - Musical Doornroosje met 'The Voice of Holland finalist' Patricia van Haastrecht. Studio 100 leverde voor deze productie de instrumentale track aan.Een short movie waarin niets is wat het lijkt. Paul, die samen met zijn moeder en zus zijn verhuisd, komt in hun nieuwe dorpje voor vreemde situaties en personen te staan. Voor hij het weet zit hij midden in een horror verhaal... 

Cinderella - A Dream Is A Wish Your Heart Makes. Een van de eerste 'grotere' producties van 'I'm Fine Productions' waarin we kennis mochten maken met professioneel apparatuur, werken met een actrice op de set en opnames maken op openbare plaatsen.