Maak kennis met Lorre: een lieve, vrolijke, speelse fee. Ze heeft een wat klungelig karakter, waardoor ze niet de beste is in toverkunsten. Ze oefent elke dag, om beter en beter te worden met de krachten van haar toverstaf. Na de oorlog tussen de goede en slechte feeën is zij als enige goede fee overgebleven. Ze heeft de taak op zich gekregen om het dorp te beschermen tegen de kwaadaardige slechte feeën, die tot nu toe nog niets weten van haar bestaan...
In augustus 2018 zijn de eerste voorbereidingen van de film van start gegaan. In maart 2019 vonden de opnames plaats. Op woensdag 22 mei 2019 is de film in premiére gegaan. 

Cast:
Lorre, de goede fee
Lorre, de goede fee
Floran, de slechte fee
Floran, de slechte fee
Lisebette
Lisebette
Myrcélla
Myrcélla
Kleine Lorre
Kleine Lorre
Kleine Floran
Kleine Floran
Trailer:
Er was eens… 
Een sprookjesachtig bos waar feeën leefden. In deze film wordt je meegenomen in het verhaal van twee feeën-soorten die niet zo goed met elkaar overweg konden… 
Het ene soort bestaat uit goede feeën. Je wordt voorgesteld aan een feeën-gezin met een dochter, genaamd Lorre, met haar ouders. Het is een liefdevol gezin en de ouders van Lorre helpen haar ondanks haar klungelige karakter op te groeien tot een succesvolle fee. Samen zorgen zij zorgen voor al het goede in de wereld en helpen mensen, dieren en andere fantasie wezens. 
Het andere soort feeën wat in het bos leeft is het tegenovergestelde. Zij zijn de slechte feeën. Een zoon, genaamd Floran, samen met zijn moeder Myrcélla. Zij zorgen met heel hun familie voor het kwaad in de wereld. Ze doen er alles aan om iedereen in de problemen te helpen. Kattenkwaad uithalen, kinderen verdrietig of bang maken en genieten daar volop van. 
Toch habben Lorre en Floran veel contact met elkaar. Ze spelen vaak samen in het bos en hebben veel plezier samen, waardoor de jongen –volgens zijn moeder- een te goed karakter kreeg. Daarom werden de kinderen uit elkaar gehaald en contacten werden verbroken. Er ontstonden grote ruzies en oorlogen tussen goede en slechte feeën. De slechte feeën waren sterker. Zij bezitten de Zwarte magie, wat velen malen sterker is dan de krachten van de goede feeën. Enkele dappere inwoners van het naastgelegen dorp probeerden de goede feeën te helpen. Maar het had geen zin. De slechte feeën doodden alle goede feeën, zo ook de ouders van Lorre. Zij bleef daardoor als enige goede fee achter. De dorpelingen namen haar onder hun hoede. Voor hen is het erg belangrijk dat ze veilig kan opgroeien tot een succesvolle fee. Zodat als de vijanden weer toeslaan, zij het volk kan beschermen.  
Lorre groeit op tot een lieve, vrolijke, speelse fee. Haar klungelige en rommelige karakter heeft ze nog steeds, waardoor ze niet de beste is in toverkunsten. Ze oefent elke dag, om beter en beter te worden met de krachten van haar toverstaf. Ze is erg geliefd bij alle inwoners van het dorp. Ze brengt de meeste tijd door in het bos, waar ze geconcentreerd aan haar toverkunsten kan werken. Zelf kan ze niet veel meer herinneren van haar ouders, of van de zoon van de slechte feeën. Ze ziet zelf vaak alleen het goede in de wereld maar nooit het slechte, wat dan ook haar grote valkuil is. 
Floran, de zoon van de slechte feeën is opgegroeid tot een wijze, intelligente, sluwe jongen. Hij is continu bezig met kattenkwaad uithalen en is erg handig met zijn toverkunsten. Hij doet er alles aan om het leven van de dorpelingen zuur te maken. Onopgemerkt doet hij de meest erge dingen. Steelt dierbare dingen, sticht branden en nog veel meer. Hij doet zijn best om zijn moeder en de andere slechte feeën trots te maken.
Wanneer de twee feeën elkaar op een dag weer tegen het lijf lopen, krijgt de film een hele andere twist. Ze snappen niets van elkaars toverkunsten. Steeds weer zoeken ze elkaar op en dagen elkaar uit om elkaars toverkunsten op de proef te stellen. Langzaam merken ze toch dat ze meer gemeen hebben dan ze denken. Floran begint steeds meer het positieve te zien in de toverkrachten van Lorre. Maar wanneer plots zijn moeder Myrcélla opduikt, ontstaan er problemen omdat ze ziet dat haar zoon weer de verkeerde kant uit groeit. Ze wil Lorre, de laatste goede fee uitschakelen. Floran wil niets liever dan zijn familie trots maken, maar inmiddels is de band tussen de 2 feeën steeds groter geworden....
Talkshow M2 ZuidWest TV