Kaylee Embregts
Hallo! Mijn naam is Kaylee Embregts. Producent, regisseuse, cameravrouw, editor, scenarioschrijfster, actrice, cosplayer en een dromer.
Dat ik na het vmbo de opleiding AV-specialist koos was voor niemand een verassing. Inmiddels ben ik cum laude afgestudeerd. Sinds 1 juli 2020 sta ik ook met mijn bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
Ik wist al heel lang dat ik iets wilde gaan doen met filmen, acteren en mensen entertainen. Het liefst in de kinder- en familie branche. 
Ik was een grote fan van de Studio 100 sprookjesmusicals, Efteling entertainment en Disney figuren. Tijdens het kijken naar optredens of meet&greets bleef ik altijd op een afstand staan. Ik vond het veel te spannend om mee te dansen en met de acteurs of op de foto te gaan.
Maar ondertussen onthield ik elke beweging en elk danspasje, zodat ik het thuis zelf na kon doen. Om al die energie en enthousiasme vervolgens kwijt te kunnen, begon ik met een eigen programma te maken: I'm Fine. 
Ik was 8 jaar toen ik begon met filmpjes maken onder deze naam. Ik presenteerde, las het nieuws voor en in elke aflevering was er een special guest. Als special guest imiteerde ik altijd iemand uit een musical of film. Jack Sparrow, De Kleine Zeemeermin, de groene heks uit Wicked en allerlei andere karakters. Daar kon ik me dan helemaal in uitleven.

De eerste aflevering van 'I'm Fine Productions'

'Double me' video's
Waar het mee begon... Ik stond steeds meer bekend om mijn 'Double Me' video's waarin elk personage wat je ziet door mij is gespeeld. Denk bijvoorbeeld aan muziekvideo's, parodies en korte speelfilms. Door gebruik te maken van een green screen, veel verschillende kostuums, pruiken en make-up probeer ik het altijd zo realistisch mogelijk over te laten komen.
Hier is veel van te vinden op mijn YouTube kanaal, en tegenwoordig ben ook actief op TikTok (@KayleeImFineProductions)

Lion King Parody (41K views)

Schoolopleiding
Van 2016 tot 2020 studeerde ik aan de opleiding AV-specialist. Daarmee heb ik mij gespecialiseerd in camerawerk, edit, licht, geluid, regisseren, produceren en nog veel meer. De opleiding heeft mij geleerd om te onderzoeken waar mijn passies liggen. Daardoor maak ik steeds grotere en meer professionele producties. Bij elke nieuwe productie ga ik weer een stapje verder, om het nog groter en nog mooier te kunnen maken.

Tijdens mijn AV opleiding heb ik in 2018/2019 mijn eigen kinderspeelfilm gemaakt. Bedacht, geschreven, uitgewerkt, geproduceerd, geregisseerd en gemonteerd. Daarmee heb ik in verschillende kranten gestaan en was ik te gast bij een talkshow van ZuidWest TV.

Artikel BN De Stem - Speelfilm Lorre